Friday, May 31, 2013

Producătorul Marlboro va scoate pe piaţă ţigara electronică

Altria Group va lansa pe piaţă, în a doua jumătate a acestui an, o ţigară electronică, pentru a compensa declinul vânzărilor de ţigarete obişnuite.

Confruntat cu o scădere a vânzărilor, gigantul Altria, al doilea producător de ţigări din lume şi fabricant al cunoscutelor ţigarete Marlboro intenţionează să intre pe o nouă piaţă, potrivit presei franceze. Gigantul american a anunţat săptămâna trecută că intenţionează să lanseze o ţigară electronică, în a doua jumătate a acestui an.

Directorul general al grupului american, Marty Barrington, cel care a făcut anunţul, a spus că aceasta este “încă o etapă în strategia de adaptare la noile preferinţe ale consumatorilor de tutun”. Nu a spus însă sub ce marcă va fi vândut produsul şi nici care va fi preţul.

Totuşi, noua ţigaretă va fi vândută pe o “piaţă mare” iar de vânzări se va ocupa divizia de produse inovative a grupului Altria, NuMark.

În primele trei luni ale anului, Altria a raportat o cifră de afaceri de 4,9 miliarde de dolari, în scădere cu 2,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania a vândut 29,5 miliarde de ţigarete, dintre care 25,4 miliarde sub numele Marlboro.

2 comments:

  1. Are you paying over $5 for each pack of cigs? I buy my cigarettes at Duty Free Depot and this saves me over 70% on cigs.

    ReplyDelete
  2. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    Over 160k men and women are hacking their diet with a easy and SECRET "liquids hack" to lose 1-2 lbs each and every night as they sleep.

    It's proven and it works every time.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Go grab a drinking glass and fill it half the way

    2) And now use this amazing hack

    so you'll become 1-2 lbs lighter the very next day!

    ReplyDelete